Activiteiten Groot Amsterdam

Jaarlijkse weergave
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Search
Zoeken

Afdeling:Groot Amsterdam

Vooraankondiging Film

 
Vrijdag 10 Maart 2023, 15:00
  Hits : 122  
Bioscoop 3.jpg

Iedere tweede vrijdag van de maand gaan we met een gezellig clubje naar de film en het is leuk als je meegaat.

Als je je aan de hand van deze vooraankondiging bij mij aanmeld, zet ik je op een lijstje. In de week van de film stuur ik je zo snel mogelijk een mail, waarin staat naar welke film, welke bioscoop we gaan. En hoe laat we verzamelen. Mocht je de film al gezien hebben, of niet leuk vinden of de bioscoop bevalt je niet, stuur mij dan even een mailtje dat je toch niet meegaat.

Ik probeer een film uit te kiezen aan het eind van de middag, om daarna een hapje te eten. Ik reserveer kaartjes voor de film die we, als we er allemaal zijn, tegelijk bij de kassa aanschaffen. Ik reserveer dan zoveel mogelijk op de achterste rijen.

Ik reserveer ook bij een restaurant in de buurt van de bioscoop. Je kunt natuurlijk ook alleen mee naar de bioscoop of alleen mee gaan eten.

Een enkele keer lukt het niet om een goeie/leuke/spannende film aan het eind van de middag te vinden. Dan zoek ik naar een film tijdens de eerste avondvoorstelling, zodat je niet te laat thuis bent. Daarna kunnen we eventueel nog wat drinken en napraten.

 



De details zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd.

 

© 2013-2022 SOLAS