Wat zal ik als alleenstaande in het weekeinde eens gaan doen ?

En met wie ?

 

Op die vraag  hebben wij een antwoord. Ieder weekend organiseren we sportieve-. culturele of culinaire activiteiten. We hebben leden in Twente, Salland en de Achterhoek. De meeste activiteiten zijn ook in die regio, maar af en toe zoeken we het verderop:  Een dagje Amsterdam,  een museum in Assen of een weekend aan zee.

Volop leuke dingen doen, samen meer plezier !

Een paar voorbeelden van onze activiteiten van de afgelopen jaren:

  Fietsen
Theater
Zeilen
Stadswandeling
Sinterklaas
WaddenWeekeinde
  Wandelen
Bioscoop
Kanovaren
Uit eten
Oudejaarsavond

 

Alle activiteiten worden voor en door de leden georganiseerd. Elke maand ontvang je een nieuwsbrief met de activiteitenkalender voor de komende 6 weken.

Ontmoetingsmiddag of -avond

Om de maand is er een gezellige ontmoetings avond bij één van de leden thuis of met een etentje in een restaurant. De andere maand treffen we elkaar op zondagmiddag voor koffie of thee met gebak en een korte wandeling of museumbezoek. Dat is echt een middag om bij te praten, nieuwe mensen  te leren kennen en vrienden te maken.

Belangstelling ?

SOLAS-Oost richt zich op actieve singles in de leeftijd 35 tot 65 jaar. Heb je belangstelling ? meld je dan aan voor een kennismaking. Je wordt dan uigenodigd voor een SOLAS-middag om kennis te maken.  Je kunt dan twee maanden met alle activiteiten meedoen. Pas daarna beslis je of je lid wilt worden. Boven aan deze pagina vind je de link voor Kennismaken?